BİST
1408
ALTIN
493.789
DOLAR
8.6080
STERLİN
12.0294
EURO
10.2844

Soylu: Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Yok

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, son bir haftada Mersin Limanı'nda 1 ton 763 bin kilogram kokain yakalandığını belirterek, "Uyuşturucu yakalamalarında son yıllarda, tarihi rekorlar kırıyoruz" dedi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
23 Haziran 2021 Çarşamba 13:50
651 Okunma

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda uyuşturucu operasyonlarına ilişkin bilgi verdi.

Son bir haftada Mersin Limanı'nda 1 ton 763 bin kilogram kokain yakalandığını belirten Soylu, "Uyuşturucu yakalamalarında son yıllarda, tarihi rekorlar kırıyoruz. Uyuşturucuya ve uyuşturucu tacirlerine geçit yok" dedi.

Soylu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bir haftada Mersin Limanı’nda, 1 ton 763 bin kg. kokain yakalama başarısını gösteren Gümrük Muhafaza Ekiplerini ve tüm katkı koyan birimleri tebrik ediyorum. Uyuşturucu yakalamalarında son yıllarda, tarihi rekorlar kırıyoruz. Uyuşturucuya ve uyuşturucu tacirlerine geçit yok"

Anahtar Kelimeler:
Süleyman SoyluKahraman HaberMersin LimanuUyşturucuTarihi Rekor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.