Meteoroloji: Kuvvetli Sağanak Bekleniyor

Marmara Bölgesi'nde, İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Yalova çevrelerinde öğleden itibaren kuvvetli sağanak bekleniyor.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
23 Haziran 2021 Çarşamba 09:56
445 Okunma
Meteoroloji: Kuvvetli Sağanak Bekleniyor

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, bölgede parçalı ve yer yer çok bulutlu hava bekleniyor.

Sabah, Trakya ile öğle saatlerinden itibaren bölge genelinde aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak tahmin ediliyor. Yağışların öğleden itibaren İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Yalova çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması öngörülüyor.

Bölgedeki hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında olması bekleniyor. Rüzgarın, kuzey ve kuzeybatıdan orta kuvvette, yağıştan sonra hafif eseceği tahmin ediliyor.

İstanbul'da kuvvetli sağanak bekleniyor

Kuvvetli sağanak nedeniyle ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı riski, yağış anında kuvvetli rüzgar ve hortum oluşma riski ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.

Düğün Konvoyunda Silahlı Maganda
Düğün Konvoyunda Silahlı Maganda
ABD, Orta Doğu'daki Askeri Varlığını Azaltıyor
ABD, Orta Doğu'daki Askeri Varlığını Azaltıyor
Temizlenen Sahil Tekrar Müsilajla Kaplandı!
Temizlenen Sahil Tekrar Müsilajla Kaplandı!
Anahtar Kelimeler:
Hava DurumuMarmara BölgesiKahraman HaberIstanbulEdirneYalova
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.