BİST
1410
ALTIN
494.799
DOLAR
8.6458
STERLİN
12.0670
EURO
10.3181

Bursaspor Yönetiminden İstifa Çıkışı: Hadi Eyvallah

Bursaspor yönetiminin lideri Emin Adanur, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın Bursaspor'dan alacağı olan 2 milyon lirayı sildiğini açıklamasına tepki gösteren Teksas'ın açıklamasına "istifa" imalı sert bir çıkış yaptı.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
23 Haziran 2021 Çarşamba 02:17
605 Okunma

Bursaspor yönetim kurulu listesinde yer alan Emin Adanur sosyal medya hesabı üzerinden çarpıcı bir çıkış yaptı.

Adanur'un, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'la İstanbul'da görüşerek, Bursaspor'dan alacağı olan 2 milyon lirayı sildiğini bildirmesine tepki gösteren Teksas'ın açıklamasına sert tepki gösterdi.

Teksas.org'un, "Özrü kabul edilmeyecek hatalar o yetkinizi elinizden alır. Bursaspor'u bu bilinçle yönetin!" açıklamasına twitter'dan cevap veren Adanur, "istifa edeceğine" yönelik şok bir açıklama yaptı.

Emin Adanur'un açıklaması şöyle:

"Peki güzel kardeşlerim, kusura bakmayın lütfen, biz muhtemelen sizin gözünüzde bu bilincin dışına çıktık.
Seçilmeden önce de hep bahsetmiştik, insanların korkup uzaklaştığı bir Bursaspor değil, severek-saygı duyarak andığı bir Bursaspor markası olacağız diye.
Bunun yolu da maalesef kavga ederek olmuyor.
Evet arkadaşlar, konuşacak o kadar çok şey var ki, ama susmak en güzeli.
Sizin bizim yetkimizi elimizden almanıza gerek yok, biz yarın sabah gerekeni yapar size teslim ederiz.

"HADİ EYVALLAH"

Bugüne kadar tarafımızca yapılan her şey de bağış olarak kalır. Ben 30 yaşına kadar aileme ve arkadaşlarıma mahcup olmadım, bu işler bize göre değil, biz Bursa'da yaşıyoruz ve bu tarz söylemlerle ailemi muhatap edemem, hadi eyvallah!"

Anahtar Kelimeler:
BursasporKahraman HaberEmin AdanurIstifaTexasTaraftar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.