BİST
1408
ALTIN
494.664
DOLAR
8.6205
STERLİN
12.0470
EURO
10.2971

Reuters, Türkiye'deki Normalleşme Kararını Tepki Çeken Görselle Duyurdu

İngiliz haber ajansı Reuters'ın algı çalışması yaparak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı normalleşme kararlarını duyurduğu fotoğraf gündem oldu. Türkiye'de kısıtlamaların kaldırılmasına ilişkin haberleri kepenkleri indirilmiş dükkanların bulunduğu bir fotoğrafla duyuran Reuters, Avrupa ülkelerindeki normalleşme haberlerini ise park, bahçe ve kalabalık insan manzaraları olan fotoğraflar ile duyurdu.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
23 Haziran 2021 Çarşamba 14:32
402 Okunma

İngiliz Reuters haber ajansının, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Türkiye'de normalleşme kararlarını servis ettiği fotoğraf büyük tepki çekti. Reuters Almanya, İrlanda gibi Avrupa ülkelerindeki normalleşme haberlerini duyururken sokak ve park fotoğrafları kullanırken, Türkiye'nin normalleşme kararlarını kepenkleri indirilmiş dükkanların bulunduğu bir fotoğrafla duyurdu.

İNGİLTERE VE İRLANDA'YI İNSAN MANZARALARIYLA SERVİS ETTİLER

İngiliz haber ajansı, İngiltere, İrlanda ve Norveç'teki normalleşme tarihlerini ise park, bahçe ve kalabalık insan manzaraları ile duyurdu.

Erdoğan'ın açıkladığı normalleşme kararları sonrası dünyaca ünlü ajanstan tepki çeken algı operasyonu

NATO SKANDALI UNUTULMADI

Reuters son olarak NATO Zirvesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Joe Biden'ın farklı açıdan çekilmiş fotoğraflarını olumsuz algı amacıyla dünyaya servis etmişti.

Anahtar Kelimeler:
ReutersKahraman HaberNormalleşmeMesajGörselTepki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.