PLASFED’den İstihdam Kaybı Uyarısı
Son Dakika
İşsizlik Rakamları Açıklandı
Türkiye’de 11 Nisan 2021 Covid-19...

Hıncal Uluç'tan Fatih Terim'e: Zorlama Hocam, Bırak!

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in görevi bırakması gerektiğini belirtti. Hıncal Uluç köşesinde, Galatasaray'ın oynadığı futbol, teknik direktör Fatih Terim ve başkan Mustafa Cengiz'le ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
13 Nisan 2021 Salı 14:24
758 Okunma

Uluç, "Hakemler için söylenecek çok şey var. Söylüyoruz, söyleyeceğiz. O ayrı. Ama Galatasaray'ın durumu ayrı! Karagümrük maçında futbolun F'sini oynadı mı Galatasaray! Peki ondan öncesi Hatay maçında? (Üç yediler). Ondan önceki küme düşen Rize maçında. (Dört yediler). Ankaragücü maçında? Son beş maçlarında sadece hocasızlıktan başı dönen Kayseri'yi yenebildiler. 5 maçta tek galibiyet alabilen şampiyon adayı olur mu? Kabahat hakemde. Kabahat çimde. Kabahat havada. Kabahat atamayanda. Kabahat yiyende. Kabahatsiz bir kişi var. Fatih Terim. Ve Sabah Spor dün alay eder gibi, hâlâ Fatih'i temize çıkarıyordu, güya? Kabahat Belhanda'yı gönderen yönetimdeymiş meğer. 8 sütuna manşet çekmişler. Fatih Terim onaylamadığı halde, yönetim Belhanda'yı gönderdi ya. Bu rezilliğin suçlusu Mustafa Cengiz, bizimkilere göre.

Bu takım senin için oynamaz Hocam

Takımın Fatih Terim'e olan inancını yitirdiğini ifade eden Uluç, "Başkan en büyük silahını elinden alınca, ne yapsın zavallı Fatih? Yerseniz tabii. Bence de amaç, aman Fatih Terim kalsın da Galatasaray seneye daha beter olsun. Bunlar âlemi kör, milleti sersem sanıyor olmalı! "Bu takım senin için oynamaz Hocam" dedim. O zaman sustun. Aradan işte bu beş maç geçti. Şimdi sen cevap ver Fatih Hocam?. Oynuyor mu bu oyuncular senin için? Sen bu kadar ruhsuz bir Galatasaray gördün mü hayatında? Senin için oynamazlar. Çünkü sana olan inançlarını yitirdiler Hocam. Zorlama Hoca. Zorlama. Bırak!. Çünkü ne doktorlarını, ne dostlarını, ne de ailesini düşünmeyip Başkanlığa devam hayallerine dalan Mustafa Cengiz Başkan'ın işine gelmez, seni yollamak!" diye yazdı.

4 Büyükler Borsada Zarar Açıkladı
Ralli Şampiyonları Bodrum’da
Milli Takımın Sıradaki Rakibi Letonya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahramanmaraş'a Selam Yolladı
AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi Başladı
Derbide Kazanan Çıkmadı
Anahtar Kelimeler:
Hıncal UluçFatih TerimSporGalatasarayKahramanhaberKahraman Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.