Göksun'da Efulim Bijuteri Açıldı

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde Enes ve Özlem Bolat'ın işletme sahipliğini yaptığı Efulim Bijuteri 10 Nisan 2021 tarihi itibariyle faaliyete başladı.

Furkan Ertuğrul
Furkan Ertuğrul
10 Nisan 2021 Cumartesi 19:13
829 Okunma
Göksun'da Efulim Bijuteri Açıldı

Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesine bağlı Kurtuluş Mahallesinde faaliyete geçen Efulim Bijuteri, Göksun halkının yoğun ilgisiyle ve koronavirüs tedbirleri doğrultusunda bugün açılışını gerçekleştirdi.

Saat 14:00'da Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan Duman'ın ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsa Güngör'ün kurdele kesmesiyle gerçekleşen açılışa Muharrem Bolat ve Haydar Soylu da katıldı.

Birbirinden farklı parfümeri, cilt bakımı ve kozmetik ürünlerini konuklara sunacak olan Efulim Bijuteri, uygun fiyat ayrıcalığıyla farklı markaları bünyesinde bulunduruyor.

Her kesimden insana hitap edecek ürünleriyle öne çıkan bu görsel cennet, hem ürün çeşitliliği hem de kalitesiyle farklı şehirlere de ürün satış hizmeti sunuyor.

Konuklarını daima 'güler yüzle ve ilgiyle' karşılamayı işletme prensibi edinen Enes ve Özlem Bolat, 'Efulim Bijuteri' markasının yalnızca Göksun'da değil tüm ülkede güvenli alışverişin adresi olacağı teminatını veriyor.

Son Güncelleme: 10.04.2021 20:26
Anahtar Kelimeler:
Efulim BijuteriEfulim Bijuteri KozmetikGöksunEnes Bolatözlem BolatEsnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan DumanŞoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı İsa GüngörMuharrem BolatHaydar SoyluKahraman HaberKahramanhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.