Göksun, Esnafına Sahip Çıkıyor

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından 'Yerel Esnafa Sahip Çık' kampanyası başlatıldı. Göksun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan Duman özellikle içinde bulunduğumuz süreçte yerel esnaftan alışverişin önemine vurgu yaptı.

Furkan Ertuğrul
Furkan Ertuğrul
06 Nisan 2021 Salı 14:50
209 Okunma
Göksun, Esnafına Sahip Çıkıyor

Göksun Esnaf ve Sanatkarlar Odası yerel esnafa destek olmak amacıyla kampanya başlattı. Başkan İrfan Duman ilçede başlattıkları "Haydi Göksun Yerel Esnafına Sahip Çık, Alışverişini Yerel Esnaftan Yap" kampanyasının tüm Göksun halkına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek esnaf ve sanatkarlara bol kazançlar diledi.

Bu kampanya ile Göksun halkının yerel esnaftan alışveriş yapmasını amaçladıklarını belirten Başkan İrfan Duman, "Yeri geldiğinde borca aldığımız, evimizin anahtarını bıraktığımız, çocuğumuzu emanet ettiğimiz, düğünümüzde, cenazemizde, iyi günümüzde, kötü günümüzde hep yanımızda bizimle birlikte olan yerel esnafımıza hep birlikte sahip çıkalım" açıklamasını yaptı.

İrfan Duman, yerel esnafın kalkınmasına katkıda bulunacak bu kampanyaya tüm Göksun halkının sahip çıkmasını temenni ederek sözlerini noktaladı.

Son Güncelleme: 06.04.2021 14:59
Anahtar Kelimeler:
GöksunGöksun Esnaf Ve Sanatkarlar OdasıGöksun HalkıKahramanmaraş GöksunBaşkan İrfan DumanIrfan DumanGöksun Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan DumanGöksun Esnaf Ve Sanatkarlar Odası BaşkanıKahraman HaberKahramanhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.