Mansur Yavaş, “2021 Dünya Belediye Başkanı Ödülü”ne Aday

Mansur Yavaş, yönetim uygulamaları, projeleri ve koronavirüs sırasında toplum sağlığının korunması adına yaptığı çalışmaları nedeniyle ‘City Mayors Foundation’ (Belediye Başkanları Vakfı) tarafından düzenlenen ‘World Mayor’, ‘2021 Dünya Belediye Başkanı Ödülü’ne aday gösterildi.

Furkan Ertuğrul
Furkan Ertuğrul
30 Mart 2021 Salı 12:40
717 Okunma

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 2004 yılından beri 2 yılda bir düzenlenen ‘Dünya Belediye Başkanı Ödülü’ne aday gösterildi.  Daha önce de Uluslararası Şeffaflık Derneği ve İnsani Geliştirme Vakfı tarafından şeffaflık ödülüne layık görülen Mansur Yavaş, 21 ülkeden 32 belediye başkanın aday gösterildiği listede Türkiye’de tek, Asya’da ise dört belediye başkanından biri oldu.

Yavaş, sosyal medya hesabından "City Mayors Foundation tarafından düzenlenen 2021 Dünya Belediye Başkanı Ödülü’ne aday gösterildim. Türkiye'de tek, Asya'da 4 aday belediye başkanından biri olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Başarının asıl sahibi mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı.

Aday gösterilen belediye başkanlarından vatandaşlarını daha eşit, birleşik ve hoşgörülü bir toplum için çabaladıklarına ikna edenler ödüle layık görülecek. Belediye başkanlarının ayrıca şehirlerini doğal ve insan kaynaklı afetlerden korumak amacıyla yaptığı güçlendirme çalışmaları, daha adil ve daha yeşil yönetim anlayışları da dikkate alınarak incelenecek.

Son Güncelleme: 30.03.2021 13:38
Anahtar Kelimeler:
World MayorKahraman HaberKahramanhaberDünya Belediye BaşkanıCovid19KoronavirüsMansur Yavaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.