TFF'den Tüm Kulüpleri İlgilendiren Yeni Karar!

TFF tarafından yapılan açıklamada, üst iki ligde bulunan kulüplerin ‘çim saha sorumlusu’ atamasının ve bu sorumlulara federasyon tarafından teorik ve pratik eğitim seminerleri verilmesinin kararlaştırıldığı bildirildi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
04 Haziran 2021 Cuma 14:45
58 Okunma

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), geçen sezonlarda büyük sorun yaratan saha zeminleriyle ilgili yeni bir karar aldı. TFF’den yapılan açıklamada, kulüplerin çim saha sorumlusu atamasına karar verildiği bildirildi.

Yapılan açıklamaya göre, söz konusu sorumlulara federasyon tarafından teorik ve pratik eğitim verilecek. Federasyonun açıklaması şu şekilde:

  • "Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu 02.06.2021 tarihinde yapmış olduğu toplantıda, üst iki ligde bulunan kulüplerimizin Çim Saha Sorumlusu atamasına ve atanacak çim saha sorumlularına federasyon tarafından teorik ve pratik eğitim semineri verilmesine karar vermiştir."

Son Güncelleme: 04.06.2021 15:01
Anahtar Kelimeler:
TffKahraman HaberFutbolçim SorumlusuSaha
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.