Batalla, Bursaspor Adına Arjantin ve Avrupa Turuna Çıkıyor

Bursaspor’da hareketli günler yaşanıyor. 5 Haziran’da yapılacak olan kongrede yönetime aday olan Emin Adanur, teknik direktör Mustafa Er’le kesin olarak anlaştıklarını, Pablo Martin Batalla’yla da her konuda el sıkıştıklarını söyledi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
04 Haziran 2021 Cuma 08:30
923 Okunma

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'da gözler 5 Haziran'da yapılacak olan Olağan Genel Kurul'a çevrildi. Yeşil-beyazlı yönetime aday olan Emin Adanur, kongreye 48 saatten az bir süre kala dikkat çeken hamleler yaptı. Adanur, Teknik Direktör Mustafa Er'le her konuda anlaştıklarını belirtirken, Pablo Martin Batalla'yla da el sıkıştıkları dile getirdi. Batalla, Mustafa Er'in ekibinde yer alacak ve birçok konuyla ilgili de sorumluluk verilecek.


Batala, Arjantin ve Avrupa turuna çıkacak.

Emin Adanur ve ekibinin göreve gelmesi halinde, Pablo Martin Batalla, önce Arjantin ardından da Avrupa turuna çıkacak. Önemli görüşmeler yapacak olan Batalla, ardından Mustafa Er'in belirlediği 7-8 futbolcunun transferi için girişimlere başlayacak. Emin Adanur ve Mustafa Er ile bu akşam saatlerinde 2 saatlik bir görüşme gerçekleştiren Batalla'nın Bursaspor'dan alacaklarını ertelediği, Adanur ve yönetimine her konuda güvendiğini dile getirdiği öğrenildi.

Emin Adanur ayrıca, daha önce 30 günde açacağını belirttiği transfer tahtasını 15 günde halledeceklerini ve gerekli olan programı kurduklarını söyledi. Bu arada daha önce Atatürk Stadı'nın çimleri ile ilgilenen Muhittin İpek'le de anlaşıldığı belirtildi.

Bursasporlu Aycan Güldağı'nın Hedefi Tokyo Olimpiyatları
Zeki Çelik Paylaşımında Bursa'yı Unutmadı
Acarhoroz Bursaspor'u Karanlıktan Kurtardı
Alex'ten Bursaspor Taraftarına Övgü
Bursaspor'da 3 İstifa
Bursaspor'da 3 İstifa
Anahtar Kelimeler:
BatallaKahraman HaberBursasporScout
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.