Resmi Açıklama: "İstanbul'da Değil, Kuzey İrlanda'da Olacak"

Kuzey İrlanda Futbol Federasyonu, UEFA Süper Kupa finalinin ülkelerinde oynanacağını açıkladı.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
03 Haziran 2021 Perşembe 15:45
647 Okunma

UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Chelsea ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Villarreal'i bir araya getirecek ulan UEFA Süper Kupa finalinin nerede oynanacağı açıklandı.

Resmi açıklama geldi

Kuzey İrlanda Futbol Federasyonu, 2021 UEFA Süper Kupa maçının İstanbul'da oynanmayacağını ve 11 Ağustos'ta Belfast'te oynanacağını açıkladı.

Ne diyor bu Rummenigge? 2023 de mi bize verilmeyecek?

Bakan Kasapoğlu 'İstanbul' demişti

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, geçtiğimiz hafta Goal Türkiye'ye verdiği röportajda, "Atatürk Olimpiyat Stadı’mız bundan önce efsanevî bir Şampiyonlar Ligi finaline de ev sahipliği yapmıştı. Yine öyle olabilirdi. Ama pandemi şartları tüm planlamalarda revizyon yapmayı gerektirebiliyor. Biz bu seneki hakkımızdan feragat ettik, ama iki büyük organizasyonu ülkemize kazandırmış olduk. Bu sene UEFA Süper Kupası’na ve Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’te Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapacağız." şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Şampiyonlar Ligi Finaline Seyirci Alınacak
Avrupa Ligi'nde 964 Milyon Euro'luk Final
2023 UEFA Şampiyonlar Ligi Finali İstanbul'da
Guardiola: İlkay için İstanbul'a Gitmek İstedim
UEFA'dan Şampiyonlar Ligi Finali Kararı
Anahtar Kelimeler:
UefaFifaKahraman HaberSpor HaberleriSüper KupaFİNALşampiyonlar Ligi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.