Adana Demirspor Başkanı Sancak: Türkiye'nin Real Madrid'ini Kuruyorum

Belhanda, Assamblonga ve Balotelli’yi kadrosuna katıp tüm dikkatleri üzerine çeken Adana Demirspor Başkanı Sancak, David Luiz’le de bizzat görüşüp, “Türkiye’nin Real Madrid’ini kuruyorum. Seni de görmek istiyorum” çağrısı yaptı.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
11 Temmuz 2021 Pazar 13:34

26 yıllık Süper Lig özlemine son veren Adana Demirspor’da transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Belhanda ve Balotelli transferlerinden sonra bir diğer dünya yıldızı David Luiz’in gündeme gelmesi büyük yankı uyandırdı.

Fanatik'ten Atalay Özçelikli'nin haberine göre Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Luiz’le bizzat görüşüp, “Türkiye’nin Real Madrid’ini kuruyorum. Senin de bu takımda olmanı istiyorum” ifadelerini kullandı. Bonservisi elinde olan Luiz de yıllık 4 milyon euro ücret talep etti. 

TFF 1. Lig U19’da Şampiyon Yılport Samsunspor
İrfan Buz'dan Benjamin Tetteh Açıklaması
Haddadi: Bir Ay Sonra Türk Olacağım
Adana Demirspor Svensson'u Transfer Etti
Anahtar Kelimeler:
Kahraman HaberAdana DemirsporSpor HaberleriBalotelli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.