Koronavirüs Aşısının Korkutan 'Cinsel' Etkisi

Rusya’nın Saratov Bölgesi Sağlık Bakan Yardımcısı Denis Grayfer, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı yaptırdıktan sonra cinsel ilişkiye girilmemesi tavsiyesinde bulundu.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
11 Temmuz 2021 Pazar 11:33
Koronavirüs Aşısının Korkutan 'Cinsel' Etkisi

Rusya’nın Saratov Bölgesi Sağlık Bakan Yardımcısı Denis Grayfer, düzenlediği basın toplantısında Kovid-19 aşısı yaptıran kişilerin diğer yorucu aktivitelerde olduğu gibi seksten de uzak durmalarını tavsiye etti. Grafyer aşının cinsellik ve sperm sayısı konusunda da olumsuz etkisi olduğunu vurguladı.

“Aşı yaptırdıktan sonraki ilk günlerde spor yapılmaması tavsiye ediliyor, buna seks de dahil mi” sorusuna Grayfer, “Seksin çok enerji tüketen bir aktivite olduğunu herkesin bildiğini sanıyorum. Bu nedenle, aşı yaptıranları, seks de dahil olmak üzere yorucu tüm aktivitelerden uzak durmaları konusunda uyarıyoruz” yanıtını verdi.

Daha önce, Sputnik V'nin geliştirildiği Gamaleya Enstitüsü Direktörü Aleksandr Gintsburg, koronavirüs aşısının hemen sonrasındaki fiziksel aktivitenin kontrendike olmadığını, ancak hücre çoğalması için gerekli olan glikoz vücuttan çıktığı için, yorucu aktivitelerden kaçınılması gerektiğini belirtmişti.

Son Güncelleme: 11.07.2021 12:14
Anahtar Kelimeler:
KoronavirüsSağlıkKahraman HaberCinsel IlişkiDenis Grafyer
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.