Samsunspor'dan Kadına Şiddete Karşı Mor Forma

TFF 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor, kadına yönelik şiddete tepki amaçlı olarak üzerinde 15 ayrı dilde 'Kadına şiddete hayır' yazılı mor formayı satışa sunacak.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
11 Temmuz 2021 Pazar 11:38

Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, kadına şiddete karşı durmak için dünyanın en ağır formasının hazırlatıldığı bildirildi.

Samsunspor'un kadına şiddete karşı hazırlattığı forma

Dünyanın her yerinde, her dilde aynı sorumluluğu paylaştıkları vurgulanan açıklamada, "Her gün bu utançla yaşamamak, kadına şiddete hayır demek için, dünyanın en ağır forması çok yakında Store 55'tedir" ifadelerine yer verildi.

Samsunspor Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım da dünyanın en ağır formasının taraftarlarla buluşacağına işaret ederek, "Ne mutlu ki herkesin gönlünde Samsunsporluluk ruhu oluşuyor" açıklamasında bulundu.

Wimbledon'da Şampiyon Ashleigh Barty
Fenerbahçe Öznur Kablo'da 5 İmza
Altınlarını Aldığı Kadını İkinci Kez Dolandırırken Yakalandı
Anahtar Kelimeler:
SamsunsporKahraman HaberMor FormaKadına şiddet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.