Erciyes'te, 4.3 Ton Çöp Toplandı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes A.Ş. tarafından Erciyes Kayak Merkezi'nde düzenlenen 'Erciyes’te Mavi Yeşil Bir Gün’ etkinliğinde 4.3 ton çöp toplandı.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
06 Haziran 2021 Pazar 19:25
737 Okunma

Erciyes A.Ş. tarafından geleneksel hale getirilerek, her yıl haziran ayının ilk pazar günü düzenlenen ‘Erciyes’te Mavi Yeşil Bir Gün’ çevre temizliği geniş katılımla yapıldı. 

Erciyes Tekir Kapı bölgesinde bir araya gelen gönüllüler farklı gruplara ayrılarak, çadır kamp alanı, pistler, günübirlik piknik alanı ve gölet bölgesinde alan temizliği yaptı. 417 kişinin katıldığı etkinlikte 4.3 ton atık çöp toplandı.

Kayseri Erciyes A.Ş. Başkanı Murat Cahid Cıngı, "Erciyes kış mevsiminde yurt içinden ve yurt dışından milyonlarca misafiri ağırlıyor. Dağımız bir yaşam alanı haline geldiği için çevreye bırakılan atıklar; tipi, rüzgâr gibi etkenler sebebi ile kirleniyor. Kar kalktıktan sonra kar altında kalan çöpler gün yüzüne çıkıyor. Bizim yazın yapacağımız faaliyetlerde bunlar görünür hale geliyor" dedi.

Atatürk’ün Harf inkılabı İçin Ziyaret Ettiği Tarihi Han, Ahır Olarak Kullanılıyor
CHP'lilere Hakaret Eden 15 Temmuz Şehidinin Babasına Ceza
9 Yaşındaki Çocuğu Taciz Eden 74 Yaşındaki Şahsa 6 Yıl Hapis Cezası
Anahtar Kelimeler:
KayseriKayseri HaberleriKahraman Haberçöpçevre
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.