Muharrem İnce’den Otoyol Ücretine Sert Tepki

Yalova’dan İzmir’e gidiş-dönüş otoyol ücreti olarak 620 lira, yakıt ücreti olarak da 670 lira ödediğini belirten Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, “Yakıt ücreti kadar geçiş ücreti olur mu?” sözleriyle tepki gösterdi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
06 Haziran 2021 Pazar 18:37
661 Okunma

Memleket Partisi İzmir İl Başkanlığı açılışı için Yalova'dan İzmir'e giden parti lideri Muharrem İnce, neredeyse yakıt ücreti kadar otoyol geçiş ücreti ödediğini belirterek tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan İnce, “Dün Yalova'dan İzmir'e otoyoldan gittim. Gidiş dönüş otoyol ücreti 620 TL, yakıt 670 TL. Yakıt ücreti kadar geçiş ücreti olur mu? Bu yollardan geçenden de, geçmeyenden de, hiç geçmeyecek olandan da Deli Dumrul vergisi almaya devam ediyorlar” dedi.

Muharrem İnce: Bu İktidardan Kurtulmamız Lazım
Muharrem İnce: Bu İktidardan Kurtulmamız Lazım
Muharrem İnce: Türkiye'nin Temiz Eller Operasyonuna İhtiyacı Var
Muharrem İnce Parti Açılışını Yaptı
Muharrem İnce Partisini Kuruyor
Anahtar Kelimeler:
YalovaKahraman HaberMuharrem InceMemleket PartisiOtoyolücret
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.