BİST
1433
ALTIN
527.081
DOLAR
8.6558
STERLİN
12.2211
EURO
10.5278

Mansur Yavaş’tan Müzisyenlere Önemli Destek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ‘Müzisyenler desteksiz kalmayacak‘ sloganıyla park konserlerini duyurdu.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
06 Haziran 2021 Pazar 15:59
824 Okunma

Salgın sürecinde alınan tedbirler nedeniyle durma noktasına gelen müzik sektörü çalışanları zor günler geçiriyor. Müzisyeler sosyal medyadan seslerini duyurmaya ve destek fonları yaratmaya çalışıyor.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı ‘kademeli normalleşme’nin yeni dönem düzenlemelerinde birçok kısıtlama kaldırılırken kültür sanat ve eğlence sekötür için bir adım atılmamıştı.

Yeterli devlet desteği alamamaktan yakınan müzisyenler için Ankara Büyükşehir Belediyesi konser serisi başlattı. Başkan Yavaş, 16 Haziran Çarşamba günü başlayacak ‘Parklarda Mutluluk Sahneleri‘ konserlerinin ilk hafta programını paylaştı.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Başkentimizi Mutluluk Sahneleri ile dolduruyoruz. İlk hafta 7 park ve 68 sanatçı ile başlayıp devamında artıracağımız haftalık mutluluk programlarımıza başlıyoruz. Sahneler bestesiz, müzisyenlerimiz desteksiz, Ankara sanatsız kalmayacak” diyen Yavaş ayrıca müzisyenlere 500 lira nakdi yardım ödemelerinin de bu hafta içinde tamamlanacağını belirtti.

Anahtar Kelimeler:
Mansur YavaşAnkaraKahraman HaberMüzisyenler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.