Federasyonda Yabancı Krizi Devam Ediyor!

Yabancı sınırıyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'nun, 8 futbolcu sahada, 6 futbolcu kenarda toplamda 14 yabancı bulundurma kararında geri adım atmayacağı belirtildi. Yaşanan bu gelişme üzerine, Kulüpler Birliği de yarın İstanbul'da olağanüstü toplanma kararı aldı.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
06 Haziran 2021 Pazar 17:29
782 Okunma

TFF ve Kulüpler Birliği arasındaki kriz yarın daha da derinleşecek. Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı sayısındaki kararında geri adım atmayacağı öğrenildi. Öte yandan oyuncu kontenjanı, küme düşme statüsü ve harcama limitleriyle ilgili yarın Kulüpler Birliği olağanüstü toplantı yapacak.

Türk futbolunda yabancı krizi! TFF'nin geri adım atmaması Kulüpler Birliği'ni harekete geçirdi

HERKES ŞİKAYETÇİ

Üç büyükler başta olmak üzere çoğunluk TFF'nin aldığı kararlara tepkili. Yabancı sayısının eski kurala dönmesi ve harcama limitlerinin yükseltilmesi talep edilecek. TFF'nin yabancı konusunda daha fazla esneme yapma ihtimali pek gözükmüyor. Ancak Kulüpler Birliği'nin sıkı baskısı değişimi getirebilir.

Beşiktaş Abdullah Avcı'ya 17 Milyon Ödeyecek
Beşiktaş Abdullah Avcı'ya 17 Milyon Ödeyecek
Altınordu ve Altay 'Son Bilet' İçin Mücadele Edecek
Erzurumspor'dan 'Küme Düşme Kaldırılsın' Başvurusu
Anahtar Kelimeler:
FederasyonKahraman HaberYabancı SınırıSpor Haberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.