Elazığ'daki Yangın 3 Gündür Sürüyor

Elazığ'ın Arıcak ilçesinde 3 gün önce çıkan orman yangını sürüyor. Ekipler, yangını kontrol altına almak için yoğun çaba sarf ediyor.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
06 Haziran 2021 Pazar 19:10
659 Okunma

Elazığ ile Diyarbakır sınırında bulunan Görese bölgesi Kurşunlu Dağı yamaçlarındaki ormanlık alanda 3 gün önce bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Rüzgarın da etkisi ile etki alanı artan yangın Elazığ'ın Arıcak ilçesi Çevrecik ve Yoğunbilek köyleri sınırına kadar ulaştı. Yangına müdahale için bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Fotoğraf: DHA

"Yangının yerleşim yerlerine sıçramaması için gerekli müdahaleler yapılıyor"

Elazığ Valiliği de konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Görese bölgesi Kurşunlu Dağı yamaçlarında çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarının Orman Bölge Müdürlüğü, jandarma, İl Özel İdare, ilçe ve belde belediye personeli ve araç-gereç desteğiyle devam ediyor. Yangının yerleşim yerlerine sıçramaması için şerit açma, söndürme ve soğutma gibi gerekli müdahaleler yapılmaktadır."

Anahtar Kelimeler:
ElazığYangınKahraman HaberElazığ HaberleirSon Dakika
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.