Belediye Başkanı Koronavirüse Yakalandı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç koronavirüse yakalandığını açıkladı.

Fatma Nur Selçuk
Fatma Nur Selçuk
07 Nisan 2021 Çarşamba 12:51
356 Okunma

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılmak üzere gittiği Ankara’da koronavirüs testi pozitif çıkan Memduh Büyükkılıç Kayseri'ye dönmek zorunda kaldı.

Evinde tedavi altına alınan Büyükkılıç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Yaptırmış olduğum Covid-19 test sonucunun pozitif olduğunu öğrendim. Şu an sağlık durumum iyi, evimde istirahat etmekteyim. Rabbim bütün hastalarımıza şifa versin. Arayıp soran bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükkılıç, Ankara'da bulunduğu günlerde bazı ziyaretler gerçekleştirmiş ve bunu da Twitter hesabından paylaşmıştı. Büyükkılıç, bir paylaşımının altına şöyle yazmıştı: “İl Başkanımız Şaban Çopuroğlu ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, AK Parti Grup Başkan Vekili Sayın Mustafa Elitaş, Milletvekillerimiz Sayın İsmail Emrah Karayel ve Sayın Hülya Atçı Nergis ile bir araya geldik.” 

Son Güncelleme: 07.04.2021 13:25
Anahtar Kelimeler:
KayseriKahramanmaraşGöksunKoronavirüs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.