BİST
1427
ALTIN
450.907
DOLAR
8.1236
STERLİN
11.2330
EURO
9.5626

Göksun'da Minikler Unutulmadı

Göksun Orman İşletme Müdürlüğü, Sosyal Hizmet Merkezi bünyesinde bulunan koruma altındaki çocuklara hediyeler dağıttı.

Fatma Nur Selçuk
Fatma Nur Selçuk
01 Nisan 2021 Perşembe 18:53
3229 Okunma

Koruma altındaki çocuklara hediyelerini vermek üzere Göksun Sosyal Hizmet Merkezi'ni ziyaret eden Göksun Orman İşletme Müdürü Vedat Yılmaz Karpuz  "Çocuklar birer fidana benzer büyüme aşamasına kadar gerçekleştirilecek her psikolojik ve sosyal destek onları ilerleyen süreçte daha nitelikli birer yurttaş haline getirir. Müdürlüğümüz bünyesinde belirlediğimiz ağaç yaşken eğilir prensibi doğrultusunda  geleceğin nüvesi olan çocuklarımıza her koşulda  elimizden gelen desteği vermeye hazırız" dedi.

Çocuklar için hazırlanan hediye paketlerinin içinde satranç takımı, balon, şapka ve tişört bulunduğunu belirten Karpuz, "Hepsi bizim çocuklarımız gelecekleri parlak olsun" diyerek sözlerini noktaladı.

Son Güncelleme: 01.04.2021 19:06
Anahtar Kelimeler:
GöksunKahramanmaraşOrmanMüdürlüğüMiniklerSosyalHizmetKahramanHaberKahramanhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.