BİST
1432.61
ALTIN
480.17
DOLAR
8.6443
STERLİN
12.0011
EURO
10.1746

Oppo’dan Ekran Altı Kamera Teknolojisi

Oppo, telefon dünyasını harekete geçirecek yeni bir teknolojiyi piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Furkan Ertuğrul
Furkan Ertuğrul
05 Ağustos 2021 Perşembe 16:58
Oppo’dan Ekran Altı Kamera Teknolojisi

Oppo, akıllı telefonlarda kullanılacak yeni nesil ekran altı kamera (USC / Under-screen Camera) teknolojisini tanıttı.

Oppo geliştirdiği yeni ekran altı kamera teknolojisi ile ekran ve kamera kalitesi arasında denge sağlıyor. Şirketin tescilli yapay zeka algoritmalarını bir araya getiren yeni ekran altı kamera çözümü, hem kullanım sırasında hem de bekleme modundayken ön kamerayı akıllı telefon ekranının altına gizlice yerleştiriyor.

Yeni ekran altı kamera çözümü, ekran altı kamera teknolojisinin gelişiminin başından itibaren karşılaşılan teknik ve üretime dair birçok soruna çözüm üretiyor.

Yenilikler arasında, ekran altı kameranın üzerindeki ekrana denk gelen alandaki tutarsız görüntü kalitesi, kameranın ekran tarafından engellenmesinden kaynaklanan düşük görüntü kalitesi, çözümün güvenilirliği ve kullanım ömrü gibi birçok sorunun giderilmesi de yer alıyor.

Bu sayede OPPO, uçtan uca tam ekran deneyimini yeni seviyelere taşıyan geliştirilmiş bir ekran altı kamera çözümü sunmayı başarıyor.

Anahtar Kelimeler:
OppoTelefonEkranKamera
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.