Çocuğunu Düşürdüğünü Fark Etmedi, Üstüne Bastı

İstanbul Küçükçekmece'de kaldırımdan yola inen anne, bebeğini arabasından düşürdü. Bebeğin düştüğünü fark etmeyen kadın, arabayla üstünden geçti. Dalgın anne çocuğun düştüğünü, üstüne basınca fark etti. Hastaneye götürülen çocuğun durumu iyi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
02 Temmuz 2021 Cuma 14:55

Küçükçekmece’de bir anne, arabaya koyduğu bebeğiyle yola inmek istedi. Arabada kemeri bağlanmayan bebek, yola düştü.

Bebeğin düştüğünü görmeyen anne, bebek arabasıyla üzerinden geçti. Kendisi de bebeğin üstüne basınca düştüğünü fark etti. Bebeği yerden kaldıran kadın, hastaneye götürdü.

Yaşanan anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

‘Çocuğun durumunda bir şey yok’

İş yerinin önünde yaşanan olayı anlatan Adnan Poyraz, "Sabah saatlerinde Suriye uyruklu bir kadın kaldırmadan geçmek istedi. Bebek arabasının kelepçelerini bağlamadığı için çocuk yere düştü. Fark etmemişti. Bu nedenle üzerinden geçti. Çocuğu ardından alıp hastaneye götürdü. Çocuğun durumunda bir şey yok" dedi.

Anahtar Kelimeler:
IstanbulKahraman HaberHastaneAnneçocuk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.