Kılıçdaroğlu: Dertleri Twitter Kapak Fotoğrafım

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Twitter'daki fotoğrafında Shutterstock görseli yer almasıyla ilgili eleştirilere verdiği yanıtta "Geçenlerde Ak Parti trollerini harekete geçirmiş, Shutterstock başlığını TT yapmaya çalışıyordu. Ülke dertleriyle dertlenmekten o kadar uzaklar ki. Ak Parti yönetimine meşgale olsun diye Shutter partisi yaptık gençlerle” dedi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
02 Temmuz 2021 Cuma 10:43

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Samsun ziyaretleri kapsamında gençlerle bir kafede bir araya gelerek sohbet etti. Kılıçdaroğlu, o anların fotoğraflarını sosyal medya hesabından da paylaşarak, AK Partililer tarafından kendisine yöneltilen ‘kapak fotoğrafı’ eleştirilere yanıt verdi.
 

Gençlerle ilgili kapak fotoğrafında ‘Shutterstock' görseli kullandığı için eleştirilen Kılıçdaroğlu, bu konunun Twitter gündemine sokulmaya çalışmasına yönelik, “Geçenlerde Ak Parti trollerini harekete geçirmiş, Shutterstock başlığını TT yapmaya çalışıyordu. Neymiş dertleri dersiniz? Twitter kapak fotoğrafım. Ülke dertleriyle dertlenmekten o kadar uzaklar ki. Ak Parti yönetimine meşgale olsun diye Shutter partisi yaptık gençlerle” dedi.

Kılıçdaroğlu'nun Twitter hesabındaki kapak fotoğrafını da "AK Parti üst yönetimi buralarda takılıyor. Az sabretsinler, biz geliyoruz" yazılı görsel ile değiştirdiği görüldü.

Son Güncelleme: 02.07.2021 10:54
Anahtar Kelimeler:
KılıçdaroğluKahraman HaberTwitterShutter
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.