Bursaspor'da 'Stadyum' Krizi Büyüdü

Timsah Arena'nın ticari alanları Gençlik Spor İl Müdürlüğüne devredileceği iddiaları başta Bursaspor yönetimi ve taraftarı olmak üzere tüm camiada tepkiye yol açtı.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
16 Temmuz 2021 Cuma 16:15
Bursaspor'da 'Stadyum' Krizi Büyüdü

Bursaspor 2. Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Emin Adanur başta olmak üzere Bursaspor taraftar grupları Teksas ve Maraton'dan olaya ilişki sert açıklamalar geldi.

Stadyumun devredilmesi konusunda Adanur sosyal medya hesabında ''Atatürk Stadyumumuzu niye yıktınız? 2015 yılından bugüne kadar kullanmadığınız yetkiyi, bugün neden kullanıyorsunuz? Stadyumumuzun yetkilerini neden Gençlik ve Spor Müdürlüğüne devrettiniz?'' paylaşımında bulundu.

Bursaspor'un kadim taraftar topluluğu Teksas da resmi sosyla medya hesabından ''Bursa Şehri ve Siyasetçilerine!'' başlıklı metni yayınladı. Yayınlanan metnin tamamı şu şekilde:

Stat kriziyle ilgili Maraton Platformu da sessiz kalmadı. Platform, yayınladığı açıklamada stadın Bursaspor atkısını boynuna geçirenlerin olduğunu vurguladı. Açıklamanın tamamı şu şekilde:

Akgün: Hayalim Manchester United
Mustafa Er: Yüzde 100 Konsantre Olacaksınız
Allerik Freeman, Yeniden Frutti Extra Bursaspor'da
Emin Adanur'dan Geri Adım!
Son Güncelleme: 16.07.2021 16:23
Anahtar Kelimeler:
BursasporNursaspor HaberleriKahraman Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.