Bursaspor'un Formalarını Taraftar Seçecek

Bursaspor, forma sponsoru olan tedarikçi firmanın yeni formalarını camia ile paylaştı. Yeşil-beyazlı kulüp, firma tarafından gönderilen 6 forma seçeneğini 4’e indirmek için sosyal medya hesabından anket oluşturdu ve taraftarından yardım istedi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
02 Temmuz 2021 Cuma 21:35

TFF 1. Lig ekibi Bursaspor, forma seçimi konusunda taraftarından yardım istedi.

Anlaşmaya vardıkları tedarikçi firmanın belirlediği 6 formayı sosyal medya hesaplarından paylaşan Bursaspor Kulübü, seçeceği 4 forma için anket oluşturdu.

Hesaplarını da kilitleyerek sadece yeşil-beyazlı taraftarın oy vermesini sağlayan Bursaspor Kulübü, en çok yüzdeye ulaşan 4 formayı yeni sezon forması olarak belirleyecek:

“Futbolcularımızın, taraftarlarımızın üstünde emek ve sevgiyle terleyecek yeni sezon formalarımızı büyük taraftarımız seçiyor!”

Anahtar Kelimeler:
BursasporKahraman HaberBursaspor HaberleriFormaTaraftar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.