Barcelona'da, 'Messi' Tehlikesi

Barcelona'da Messi krizi büyüyor. La Liga Başkanı Javier Tabas, Katalan devinin Messi'ye lisans çıkarmak için elden oyuncu çıkarması gerektiğini belirtti. Tebas yaptığı açıklamada, "Messi lige Barcelona ile başlayacak mı, bilmiyorum. Finansal Fair Play limitlerine uymak zorundalar. Ayrılık olmazsa, Messi'ye lisans çıkaramazlar" ifadelerini kullandı.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
08 Temmuz 2021 Perşembe 23:29

Barcelona, Lionel Messi'ye lisans çıkaramama tehlikesiyle karşı karşıya. Ekonomik olarak zor günlerden geçen Katalan devi elindeki futbolculardan bir kısmıyla yolları ayıramazsa Messi'yi kaybedecek.

"MESSI'YE LİSANS ÇIKARAMAZLAR"

La Liga Başkanı Tebas, "Messi lige Barcelona ile başlayacak mı, bilmiyorum. Financial Fair Play limitlerine uymak zorundalar. Ayrılık olmazsa, Messi'ye lisans çıkaramazlar" dedi. Copa America'da Arjantin ile finalde Brezilya'ya karşı kupa mücadelesi verecek olan Messi'nin şu anda herhangi bir kulüple sözleşmesi bulunmuyor.

Leeds United, Barçalı Junior Firpo'yu Transfer Etti
Messi'nin Sözleşmesi Sona Erdi
Sertaç Şanlı Resmen Barcelona'da
Barcelona, Depay'ı Açıkladı
Anahtar Kelimeler:
BarcelonaKahraman HaberMessiTehlikeFair PlayLisansLA LİGA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.