Sözleşmeli Öğretmenlere 'Mülakat' Müjdesi

Binlerce öğretmenin katılımıyla gerçekleştirilen KPSS sonrası elde edilen puanlar ortaya çıkmış ve atama yapılacak alanlarda belirli bir sayıda öğretmen mülakatlara çağrılmıştı. Mülakat sürecinin de tamamlanmasının ardından gözler MEB’in sözlü sınav sonucu açıklamasına çevrilmişti. Milli Eğitim Bakanlığı, mülakat sonuçlarını açıklayarak öğretmenlere müjde verdi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
08 Temmuz 2021 Perşembe 17:28

Atama takviminde yer alan bilgilere göre sözlü sınav sonuçları bugün açıklandı. Sonuçların ilan edilmesinin ardından da 12-16 Temmuz tarihleri arasında mülakat sonuçlarına itiraz edilebilecek. İtirazların sonuçları ise 2 Ağustos’ta açıklanmış olacak. Tüm sıralamalar belirlendikten sonra 1-6 Eylül tarihleri arasında atama tercihleri alınacak. Atama tercihlerinin sonuçları ise 8 Eylül’de açıklanmış olacak. Adaylar yeterli puanlara sahipse 8 Eylül itibariyle görev alacakları okulları öğrenmiş olacaklar.

MEB Personel Genel Müdürlüğünün internet sitesinde, "2021 Mart sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav sonuçları e-Devlet üzerinden yayımlanmıştır." bilgisine yer verildi.

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi mülakat sonuçlarının e-devlet üzerinden erişime açıldı. Sonuçları aşağıdaki adresten öğrenebilirsiniz.

E DEVLET MÜLAKAT SONUÇLARI SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ…

Anahtar Kelimeler:
Kahraman HaberKadroMülakatSözleşmeli öğretmenMeb
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.