Oscar Ödülleri Sahiplerini Buldu
Son Dakika
Olimpiyat Komitesi'nden 'OHAL' Açıklaması
Son Dakika
Türkiye’de 25 Nisan 2021 Covid-19...
Son Dakika
İstanbul’da Yangın: 4 Kişi Hayatını...
Flaş Haber
Türkiye'nin İlaç Sektörü İhracatı 1,9 Milyar Dolara Ulaştı
Kapat

Ali Babacan'dan Esnaf Ziyareti

Ali Babacan, Ankara Ulus'ta esnafı ziyaret etti. Vatandaşların gündeminde Merkez Bankası’nın satılan döviz rezervleri vardı.

Furkan Ertuğrul
Furkan Ertuğrul
26 Nisan 2021 Pazartesi 13:13
814 Okunma

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara’da Ulus esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Destek verilmemesinden yakınan bir esnaf Babacan’a şunları söyledi:

“Bu hükümet bizi batırdı. 128 milyar doları nereye götürdüler? 128 milyar dolar İstanbul’u satın alır. Vallahi ayıp bir şey. ‘Vatandaşa bu kadar para verdim’ diyor. Ben esnaf adamım, devlete vergi veriyorum. Bana 500 Lira vermedi. Avrupa parayı yağdırıyor, burada 1 lira yok.”

'Alışveriş yapamıyorum, kuruttular bizi'

Alışveriş yapamadığını söyleyen bir vatandaş ise döviz rezervlerinin nereye satıldığını soranların soruşturulmasını Babacan’a şu sözlerle şikayet etti:

“Alışveriş yapamıyorum, emekliyim. Kuruttular bizi. 128 milyar dolar nerede deyince hapse giriyor millet. Sattık diyor, cehennemin dibine satsınlar ya. Bittik biz, bittik.”

Son Güncelleme: 26.04.2021 13:31
Anahtar Kelimeler:
Ali BabacanAnkara Ulusta Esnafı ZiyaretMerkez Bankasının Satılan Döviz RezervleriDEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.