Oscar Ödülleri Sahiplerini Buldu
Son Dakika
Olimpiyat Komitesi'nden 'OHAL' Açıklaması
Son Dakika
Türkiye’de 25 Nisan 2021 Covid-19...
Son Dakika
İstanbul’da Yangın: 4 Kişi Hayatını...
Flaş Haber
Vebitcoin'in CEO'su İlker Baş Tutuklandı
Kapat

Öğrenci Derse Katılmazsa Fatura Öğretmene Kesilecek

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, öğretmenlerin ek ders ücretlerinin kesilmesini TBMM'ye taşıyarak "Öğretmenlerimizin üç kuruş ek ders ücretine kadar göz diken anlayışı kabul etmiyoruz" açıklamasını yaptı.

Furkan Ertuğrul
Furkan Ertuğrul
26 Nisan 2021 Pazartesi 14:56
867 Okunma

Milli Eğitim Bakanlığı yüz yüze veya uzaktan eğitimde öğrenciler derse katılım sağlamazsa öğretmenlerin ek ders ücretlerinin ödenmeyeceğini açıkladı.

CHP Adana Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Üyesi Orhan Sümer, öğretmenlerin ek ders ücretlerinin kesilmesini TBMM gündemine taşıdı.

Sümer, durumu şu sözlerle aktardı:

"Uzaktan eğitimde tüm yoksulluk ve yoksunluğun içinde öğretmenler öğrencilere faydalı olmak için üstün çaba gösteriyor. Buna rağmen öğrencilerin yüz yüze veya uzaktan eğitime katılmamaları durumunda öğretmenlerin ders ücretlerinin kesileceği açıklanıyor. Öğrencilerin derslere katılmamasının faturası öğretmenlerimize kesiliyor. Süreçte tüm eğitim emekçileri adeta cezalandırılıyor. Sorumluluk öğretmenlerimizde değil milyonlarca öğrenci EBA'ya erişemezken eğitim öğretim sürecini yönetemeyen bakanlıktadır. "

Son Güncelleme: 26.04.2021 16:43
Anahtar Kelimeler:
Öğrenci Derse KatılmazsaCHP Adana Milletvekili Orhan Sümeröğretmenlerin Ek Ders ücretlerinin ödenmeyeceği
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.