BİST
1414
ALTIN
442.574
DOLAR
7.9045
STERLİN
10.8720
EURO
9.3471

Bakan Koca'dan Önemli Aşı Açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Bugün ayrıca 700 bin dozdan fazla Biontech aşısı daha ülkemize ulaştı. Böylece yaklaşık 1.4 milyon doz kullanıma hazır aşı ulaşmış oldu. Bu aşı ülkemizde ilk defa kullanılacak" dedi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
24 Mart 2021 Çarşamba 21:03
216 Okunma

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Biontech aşısı geçen hafta 5.800 doz test edilmek üzere ülkemize ulaştı. Dün ise yaklaşık 750 bin doz aşı teslim aldık. Testler ve klinik araştırma dışında ilk kez Biontech aşısı geldi. Güvenlik testleri yapılıyor ve önümüzdeki hafta sırası gelen vatandaşlarımıza uygulanacak. 

Bugün ayrıca 700 bin dozdan fazla Biontech aşısı daha ülkemize ulaştı. Böylece yaklaşık 1.4 milyon doz kullanıma hazır aşı ulaşmış oldu. Bu aşı ülkemizde ilk defa kullanılacak. Aşı ,saklama koşulları uygun olan her merkezimizde uygulanacak." ifadesini kullandı.

4,5 Milyon Doz Biontech Aşısı Geliyor
Dünya Sağlık Örgütü Açıkladı: Aşı Sebebiyle Kimse Ölmedi!
Dünya Sağlık Örgütü Açıkladı: Aşı Sebebiyle Kimse Ölmedi!
Covid-19 Vaka Sayısı Yükseldi
Göksun'da AK Parti'den Kadın Sağlık Çalışanlarına Ziyaret
Anahtar Kelimeler:
BakanSağlıkKocaHaberKahramanhaberKahraman Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.