BİST
1379
ALTIN
437.686
DOLAR
7.8808
STERLİN
10.8491
EURO
9.4036
Yeni Vaka Sayısında Artış
DEVA Partisinden 'İstanbul Sözleşmesi' Hamlesi
TL'nin Kaybı Dış Basında
Flaş Haber
Yeni Vaka Sayısında Artış
Kapat

Göksun'da Vatandaşlara 2 Bin Fidan Dağıtıldı

Göksun Orman İşletme Müdürlüğü, 21-26 Mart Orman Haftası etkinlikleri kapsamında vatandaşlara 2 bin fidan dağıttı.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
22 Mart 2021 Pazartesi 16:09
13375 Okunma

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Göksun’da yaklaşık 2 bin adet fidan, vatandaşlara dağıtıldı.

Geleceğe Nefes sloganıyla hareket ettiklerini vurgulayan Göksun Orman İşletme Müdürü Vedat Yılmaz Karpuz ‘’Amacımız sivil halkta farkındalık uyandırmak. Orman haftası dolayısıyla gerçekleştirdiğimiz fidan dağıtımı halkı olayı öznesi yapma adına örnek niteliğinde bir organizasyon. Bahar geliyor, toprak uyanıyor diyerek attığımız her adımda sivil halkı da işin içine katarak ilerlemeye devam edeceğiz.’’ şeklinde konuştu.

Fidanlarını alan vatandaşlardan Durna Ertuğrul memnuniyetini ‘’Bu organizasyonu gerçekleştiren yetkililere çok teşekkür ederim. Keşke her gün bu tür aktiviteler yapılsa. Unutmamak gerekir ki koca orman bir fidanla başlar.’’ ifadeleriyle dile getirdi.

Son Güncelleme: 22.03.2021 20:47
Anahtar Kelimeler:
GöksunHaberKahramanhaberKahraman HaberGöksun Orman Işletme MüdürlüğüFidanOrman Haftası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.