BİST
1411
ALTIN
443.049
DOLAR
7.9472
STERLİN
10.8601
EURO
9.3877
Son Dakika
Kahramanmaraş'ta Tarım Arazileri Telef Oldu
Yalnızlık Bunama ve Alzheimer Riskini...

YHT Yolcularına Otobüs Seferi

TCDD Taşımacılık A.Ş, YHT ile İstanbul ve Ankara'dan Konya'ya seyahat eden yolcuların Antalya ve Alanya'ya otobüslerle götürülmesi için ihaleye çıktı.

Furkan Ertuğrul
Furkan Ertuğrul
25 Mart 2021 Perşembe 12:20
682 Okunma

İstanbul ve Ankara'dan Konya'ya seyahat eden Yüksek Hızlı Tren (YHT) yolcularının, Antalya ve Alanya'ya otobüslerle götürülmesi ihaleye çıktı.

Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre, Ankara-Konya ve Konya-İstanbul arasında işletilmekte olan TCDD Taşımacılık A.Ş.’ye ait YHT ile Konya Gar’dan Alanya/Antalya bağlantılı olarak otobüslerle kombine yolcu taşımacılığı ve bilet satış hizmetlerinin 1 (bir) yıl süreyle yaptırılacağı bildirildi.

İhale için tekliflerin 2 Nisan 2021 günü saat 10.30'a kadar TCDD'nin ihale komisyonu başkanlığına verilmesi gerekiyor.  Yerli isteklilere açık olan ihale aynı gün TCDD Satın Alma ve Stok Kontrol Dairesi Başkanlığı Toplantı Salonunda yapılacak. İhale dokümanı www.tcddtasimacilik.gov.tr adresinden görülebilecek.

Teklif vereceklerin ihale dokümanını almaları zorunlu ve teklifle birlikte 100 bin TL geçici teminat verilmesi gerekiyor.

Son Güncelleme: 25.03.2021 13:26
Anahtar Kelimeler:
TcddIhaleAntalyaAlanyaKonya AnkaraKonya IstanbulKahraman HaberKahramanhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.