BİST
1530
ALTIN
418.125
DOLAR
7.6905
STERLİN
10.6548
EURO
9.1220
Son Dakika
Usta Oyuncu Hayatını Kaybetti
Başkan Özdemir'den KahramanHaber'e Ziyaret
Göksun'da AKP'den Kadın Sağlık Çalışanlarına...
Bakan Koca Açıkladı: Atamalar Başlıyor
Son Dakika
Kahramanmaraş Millet Konakları'yla Fark Yaratıyor

Bakan Selçuk'tan Yaz Tatili Açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, katıldığı televizyon programında merak edilen soruları yanıtladı. Selçuk yaz tatili konusunda "Öğrencilerimizi 2 Temmuz'a kadar okulda tutmakla ilgili planlama çalışmaları var. Ara tatil yok." dedi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
08 Mart 2021 Pazartesi 22:41
66 Okunma
Bakan Selçuk'tan Yaz Tatili Açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Bizim okullarımız seminer dönemi dahil 2 Temmuz'da bitiyor. Bu sefer öğrencilerimizi 2 Temmuz'a kadar okulda tutmak gibi çalışmamız var. Ara tatil yok" açıklamasında bulundu.

CNN Türk'te Tarafsız Bölge Programı'na konuk olan Bakan Selçuk, yüz yüz eğitimde ilk ve ortaokullarda yüzde 80'in üzerinde katılım olduğunu belirtti. Geçen sene mart ayında 4 senaryo sunduklarını belirten Selçuk,"Okullar biraz geçişkenlik içeren kurumlar. Valilikler kendi şehirlerindeki duruma somut olarak bakıp biz bu süreci bir haftaya yayalım bunu idare edebiliriz gibi yerel kararlar alabilirler" dedi.

Bakan Selçuk, öğretmenlerin aşılanma sürecine ilişkin, "Sanırım 80 küsur bin öğretmeniz zaten aşılandı. Öncelik olarak başlandı. Tedarik süreci hızlandığında, aşı süreci de hızlanacak" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
BakanZiya SelçukMebMilli Eğitim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.