BİST
1542
ALTIN
411.808
DOLAR
7.5315
STERLİN
10.4088
EURO
8.9768
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Şehitlere Son Veda
Son Dakika
Rıdvan Dilmen Yorumculuk Kariyerini Noktaladı

Göksun'da Kontrollü Normalleşme Süreci

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde Yeni Kontrollü Normalleşme Süreci kapsamında hafta sonu sokağa çıkma yasağı sona erdi. Göksun halkı yasak sona ermesine rağmen sokağa çıkma konusunda temkinli davrandı.

Furkan Ertuğrul
Furkan Ertuğrul
06 Mart 2021 Cumartesi 17:25
649 Okunma
Göksun'da Kontrollü Normalleşme Süreci

1 Mart 2021 günü Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen kabine toplantısında; Yeni Kontrollü Normalleşme Sürecine dair temel usul ve esaslar belirlendi. Bu toplantı kapsamında Orta Risk Grubunda yer alan Kahramanmaraş'ta hafta sonları sokağa çıkma kısıtlamasının, hafta içinde olduğu gibi 21.00-05.00 saatleri arasında uygulanması kararlaştırıldı.

Koronavirüs kısıtlamaları dolayısıyla sokağa çıkmaları kısıtlanan halkın Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde de hafta sonları 21:00'a kadar sokağa çıkma yasağı kaldırıldı. Kafe ve restoranlar da açık olmasına rağmen Göksun'da halk sokağa çıkma konusunda tedbirli davrandı.

Son Güncelleme: 06.03.2021 17:59
Anahtar Kelimeler:
GöksunKahramanmaraşGöksunda BugünGöksun HaberYeni KontrollüNormalleşme Süreci
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.