ABD'de Bir Kez Daha UFO Krizi

UFO’lar üzerine yaptığı çalışmalar ve keşiflerle bilinen Amerika Birleşik Devletlerinde çalışmış eski Ulusal İstihbarat Direktörü olay yaratacak açıklamalarda bulundu.

Furkan Ertuğrul
Furkan Ertuğrul
23 Mart 2021 Salı 15:09
853 Okunma

ABD'de bir dönem Ulusal İstihbarat Direktörü olarak görev yapan John Ratcliffe dünya dışı varlıklarla ilgili birçok görüntü paylaşıldığını fakat bunların ayrıntı ve netlik içeren görüntüler olmadığını söyledi.

Ratcliffe, söz konusu cisimlerin açıklanamayacak düzeyde teknolojiye sahip olduğunu,  ses hızını geçebilen daha ileri boyutta bir teknolojilerinin bulunduğunu belirtti. Ayrıca dünya dışı varlıkların  insan gücüyle ulaşılamayacak derecede teknolojiye sahip olduklarını da söyledi.

Ratcliffe, Washington yönetiminin elinde bulunan tüm görüntüleri halk ile paylaşmadığını belirtti. Üstelik Savunma Bakanlığı 30 Aralık 2020 itibari ile imzalanan karara bağlı olarak istihbarat birimlerinin UFO’lar ile ilgili tüm bilgileri açıklamasını istemişti. Bu gelişmeler ardından tüm bilgilerin Haziran 2021 tarihine kadar kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.

Son Güncelleme: 23.03.2021 15:57
Anahtar Kelimeler:
AbdUlusal İstihbarat DirektörüJohn RatcliffeKahraman HaberKahramanhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.