Kumar Makinesi Bulunan 164 İşletmeye Para Cezası

İstanbul'da, kumar makineleri bulunduran ve bilgisayar üzerinden sanal tombala oynattığı belirlenen 164 iş yerine idari para cezası uygulandı. Oyun oynarken suçüstü yakalanan 417 kişiye de para cezası kesildi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
20 Haziran 2021 Pazar 19:56
550 Okunma

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği ekipleri, kentte bulundurulması yasak olan kumar makineleri bulunduran ve bilgisayar üzerinden sanal tombala oynatılan iş yerlerine yönelik denetim gerçekleştirdi.

Ekipler, yılbaşından bu yana 164 iş yerinde kumar makinesi bulunduran 188 kişi hakkında adli ve idari işlem yaptı.

317 kişiye 3 milyon liraya yakın para cezası uygulandı

Oyun oynarken suçüstü yakalanan 471 kişiye de Kabahatler Kanunu ve Umumi Hıfzıssıhha Kanunu kapsamında 2 milyon 915 bin 117 lira para cezası uygulandı.

Denetimlerde 4 rulet makinesi, 156 kumar makinesi, 441 bilgisayar, 3 ruhsatsız silah ve kumar parası olan 15 bin 290 liraya el konuldu.

Anahtar Kelimeler:
IstanbulKumar MakinesiKahraman HaberIşletmeCeza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.