İmamoğlu Sonraki İstanbul Seçiminde Alacağı Oyu Açıkladı

İBB Başkanı İmamoğlu, ‘KİPTAŞ Tuzla Meydan Evleri’ için düzenlenen kura çekiminde konuştu. İmamoğlu, bir sonraki yerel seçimlerle ilgili olarak oy oranı tahmininde bulundu.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
21 Haziran 2021 Pazartesi 16:31
608 Okunma

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ’ın, geçtiğimiz 31 Mayıs’ta temelini attığı ‘KİPTAŞ Tuzla Meydan Evleri’ne başvuruda bulunan vatandaşlar için kura çekim töreni düzenlendi. Törene İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı.

‘İstanbul halkı yüzde 60'ın üzerinde oy verecek’

İmamoğlu, programdaki konuşmasında, bir sonraki İstanbul seçimlerine de değindi:

“Bu anlayışla ve bu hararetle çalışmak zorundayız. İstanbul halkı, onun için bize yüzde 55'e yakın oy verdi. Bir dahaki seçimde İstanbul halkı, bize, en az yüzde 60’ın üstünde oy verecek. Biz, bu kadar yürekli bir çalışmanın içerisindeyiz. Hiç kimseyi siyasi görüşü ile ayırt etmeksizin; bugün aleyhimizde konuşan bazı kurumların temsilcileri dahi bize oy verebilecek. Hatta bazı siyasi kimliklerin evlatlarının, torunlarının bile bugünden oylarına talip olduğumu ve onların da bana oy vereceğini olan inancımı yineleyerek, bu bilinçle ve bu akılla bütün arkadaşlarımın çalışmasını; yürekli bir biçimde, kucaklayıcı bir biçimde çalışmasını diliyorum.”

Anahtar Kelimeler:
Ekrem ImamoğluKahraman HaberIstanbul SeçimiOyTahmin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.