BİST
ALTIN
503.77
DOLAR
8.6620
STERLİN
12.0647
EURO
10.3393

Bilim Kurulu Üyesinden Aşı Hakkında Çarpıcı İddia

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, "Salgın bitmedi, etkili aşılarla yeterli aşılama olmadan bitmeyecek, binlerce ölümle sonuçlanan yeni pikler olabilir. Eylüle kadar, kalabalıklardan uzak durmalıyız" dedi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
21 Haziran 2021 Pazartesi 16:05

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, yeni pikler olabileceğini belirterek kalabalıklardan uzak durulması konusunda uyardı.

Twitter'dan açıklama yapan Yavuz, şunları kaydetti:

"Ülkemizde aşılama, sağlık çalışanlarının dünyanın hiç bir yerinde görülemeyecek fedakarlığıyla çok iyi gidiyor. Ama salgın bitmedi, etkili aşılarla yeterli aşılama olmadan bitmeyecek, binlerce ölümle sonuçlanan yeni pikler olabilir. Eylül'e kadar, kalabalıklardan uzak durmalıyız. Kalabalık düğün, nişan, taziye, toplantı, piknik, yemek, eğlence vs vs dışarıda bile olsa çok riskli. Hele ki ülkemizde de büyük ihtimalle yayılmakta olan delta varyantının bulaşıcılığını düşününce çok daha tehlikeli. Kalabalık ortamda bulunmak zorundaysanız maskenizi çıkarmayın."

Anahtar Kelimeler:
Sağlık BakanlığıKahraman HaberSerap şimşek YavuzSalgınAşılama
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MURAT 2021-06-21 19:59:02

Yalaniniz batsın amerika aşıları toplama kararı aldı medya gercekleri örtbas ediyor DSÖ VE Mrnn AŞILAR test kidini bulan Covid19 dünyanın en büyük insanlık suçu mahkemesi 3 temmuz da başlıyor israil bile müdahil oldu hepiniz yargilanacsiniz

Cevapla
Beğen (0) Beğenmedim! (0)