Eski Eşini Sokak Ortasında Vurdu

İstanbul Avcılar'da bir kişi, ayrıldığı eşini sokak ortasında bacaklarından silahla vurup yaraladı. Hastaneye kaldırılan genç kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
21 Haziran 2021 Pazartesi 19:14
446 Okunma

İstanbul'un Avcılar ilçesinde Kader K. isimli kişi, sokakta arkadaşı ile birlikte yürüyen eski i Gönül Ayvacıoğlu'nu takip etti.

Öğlen saatlerinde meydana gelen olayda kadınların arkasından yavaşça yaklaşan saldırgan, eski eşini bacaklarından tabancayla vurdu. Yaralanan kadın kaldırımda yere yığıldı. Gönül Ayvacıoğlu'nun yanındaki kadın saldırganı iterek yere düşürdü.

Eski eşini yaralayan adam yaya olarak kaçtı. Hastaneye kaldırılan genç kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Saldırgan ise polis ekipleri tarafından silahıyla birlikte yakalandı.

Daha önce de kezzapla saldırmak istemiş

Bu arada Kader K.'nin daha önce kezzaplı saldırı girişiminin çevredekiler tarafından engellendiği belirtildi.

Kader K.'nin saldırıyı gerçekleştirdiği caddede ise 3 gündür elinde çiçekle beklediği ifade edildi.

Olayı gören bir vatandaş, "Adam birkaç gündür burada çiçekçiyim diyerek dolaşıyordu. Kadınlar gelince bugün de silahla ateş edip kaçtı" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Kahraman HaberAvcılarSilahAsayiş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.