Fatih Terim Adına Hatıra Ormanı Kuruldu

Galatasaray Spor Kulübü’nün başlattığı "Hatıra Ormanı" projesi kapsamında Adana’da, teknik direktör Fatih Terim adına bir orman kuruldu. Ormana dikilecek ağaçların ilk fidanları toprakla buluşturuldu.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
03 Haziran 2021 Perşembe 08:14
843 Okunma
Fatih Terim Adına Hatıra Ormanı Kuruldu

"Her nefeste Galatasaray" sloganıyla başlatılan Galatasaray Hatıra Ormanı projesinin üçüncüsü Adana'da hayata geçirildi. Merkez Sarıçam ilçesine bağlı Mustafalar Mahallesi'nde Fatih Terim adına kurulan ormanda açılış ve fidan dikme etkinliği düzenlendi.

Adana Galatasaray Taraftarlar Derneği ve Adana Orman Bölge Müdürlüğü'nün de desteğiyle kurulan ormanın açılışında konuşan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Kutlu, Fatih Terim'in kulüp ve ülke adına çok önemli bir kişi olduğunu belirtti.

Kutlu, “Sene başında alınan bir karar doğrultusunda 'Her nefeste Galatasaray' projesinin üçüncü adımı olan Adana Fatih Terim Ormanı'nı açıyor olmaktan ben gurur duyuyorum. Galatasaray'a hem emeğini hem de yüreğini koyup, imza attığı başarılarla Avrupa sınırlarını aşmış, ülkemizin marka değerine değer katmış, kendisini insanı olarak da örnek aldığım, asla vazgeçmemeyi öğrendiğimiz Fatih Terim, imparator, yaşayan efsanemize teşekkür ediyorum. İyi ki varsın, iyi ki Galatasaraylısın” diye konuştu.

Konuşmaların ardından ormana dikilecek ağaçların ilk fidanları toprakla buluşturuldu. Etkinliğe Adana Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Ozan Burucu, Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, Galatasaray Spor Kulübü Genel Sekreteri Selçuk Rıza İren katıldı.

Öte yandan açılışa katılamayan Fatih Terim'e telefonla bilgi verildi.

Fatih Terim'in Belgeseli Çekiliyor
Fatih Terim, 4. kez "Dalya" Diyecek
Bakan Koca'dan Bilim Kurulu Toplantısı Sonrası Önemli Açıklamalar
Anahtar Kelimeler:
AdanaKahraman HaberHatıra OrmanıFatih Terim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.