Kadın Cinayetine İndirimsiz Müebbet

Antalya'da kaybolduktan 13 gün sonra öldürülmüş halde bulunan Duygu Çelikten'in katil zanlısı, müebbet hapis cezası aldı. Cezada indirim yapılmadı.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
02 Haziran 2021 Çarşamba 15:43
616 Okunma

Antalya'da kaybolduktan 13 gün sonra toprağa gömülü cesedi bulunan Duygu Çelikten'in (30) katil zanlısı Veli Ünder (37), ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

2 çocuk annesi Duygu Çelikten, geçen yıl fatura ödemek için evden çıktı. Erkek arkadaşı Veli Ünder'in aracına binen kadından bir daha haber alınamadı.

Ertesi gün polisi arayan Veli Ünder, bir kadın cinayetine şahit olduğunu iddia etti. Bölgedeki ormanlık alanda arama yapıldı.

Duygu Çelikten'in cansız bedeni toprağa gömülü halde bulundu.

Kadının en son birlikte görüldüğü Veli Ünder tutuklandı. Son duruşmada karar çıktı. Sanık, müebbet hapis cezası aldı. Cezada indirim yapılmadı.

Cinayetin gizlenmesine yardım etmekle suçlanan 3 kişi de 4'er yıla mahkum oldu. 3'ü de cezaevinde kaldıkları süre göz önüne alınarak tahliye edildi.

Kan Donduran Vahşet: Annesini Öldürüp Kafasını Tencerede Sakladı
Tartıştığı Babasını Tabanca ile Öldürdü
Alanya'da Kadın Cinayeti
Anahtar Kelimeler:
AntalyaKahraman HaberAntalya HaberleriKadın CinayetiDuygu çeliktenMüebbet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.