BİST
1557
ALTIN
419.808
DOLAR
7.5633
STERLİN
10.5201
EURO
9.0399
122 Yıl Önce Bugün: En büyük Harbiyeli
122 Yıl Önce Bugün: En...
Meteoroloji'den
Son Dakika
Meteoroloji'den "fırtına ve buzlanma" uyarısı!
Mansur Yavaş'tan 100'ncü Yıl Kutlaması
Yavaş'tan 100'ncü Yıl Kutlaması
Flaş Haber
122 Yıl Önce Bugün: En büyük Harbiyeli
Kapat

Kadın Özel Sporcularımız Avrupa Şampiyonu oldu

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Türkiye Şampiyonayı, 6 altın, 5 gümüş ve 2 bronz madalya olmak üzere toplamda 13 madalya ile tamamladı. Bu sonuçlar ile Kadın Milli Takımı 32 puan toplayarak Avrupa Şampiyonu oldu,

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
13 Mart 2021 Cumartesi 18:41
172 Okunma

11-13 Mart 2021 tarihlerinde Fransa Nantes’de organize edilen VİRTÜS Avrupa Salon Atletizm Şampiyonasında, uzun atlama ve 60 metrede Altın Madalya kazanan, 4×200 ve 4×400 metre şampiyon olan Bayrak yarışı üyesi Esra Bayrak Şampiyonanın en iyi atleti seçildi.

Milli Takım Kafile Başkanı Ensar Kurt, yaptığı açıklamada, “ Özel Sporcularımız tarih yazıyorlar, Şampiyonada altı kez İstiklal Marşımızı okuttular, Ne mutlu bize ki İstiklal Marşımızın Kabul edilişinin yüzüncü yılında Fransa’da altı kez İstiklal Marşımızı tüm Avrupa’ya dinlettik, Özel Sporcularımız madalyalarını kahraman şehitlerimize armağan ettiler ve şehitlerimizi asker selamı ile selamladılar. Özel sporcularımız Şampiyonada 13 madalya kazanarak bir rekora imza attılar”  dedi.

Bakan Kasapoğlu’dan tebrik mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu da VIRTUS Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'nda 32 puanla Avrupa Şampiyonu olan Türkiye Özel Sporcular Kadın Milli Takımı ile şampiyonanın son gününde 2 gümüş 1 bronz madalya kazanan milli sporcularını tebrik etti.

Bakan Kasapoğlu’nun yayımladığı tebrik mesajı şöyle:

“Fransa'nın Nantes kentinde düzenlenen VIRTUS Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'nda milli sporcularımız büyük başarılara imza atarken,  Özel Sporcular Kadın Milli Takımımız 32 puanla Avrupa Şampiyonu oldu. Organizasyonun son gününde ise Milli sporcularımız, 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak bizlere büyük bir mutluluk yaşattı. Şampiyona boyunca harika performanslar sergileyen Milli sporcularımızı gönülden tebrik ediyor,  sporcularımızın başarılarında emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.”

VİRTÜS Avrupa Salon Atletizm Şampiyonasında madalya kazanan özel sporcular şöyle;

•Esra Bayrak:UzunAtlama 

•Esra Bayrak:60 Metre 

•Edanur Akın: 3000 Metre Yürüyüş

•Kadınlar 4 X 200 Metre (Esra Bayrak, F.Damla Altın, Muhsine Gezer,Edanur Akın)

•Muhsine Gezer: 800 Metre

•Muhsine Gezer: 400 Metre

•Muhsine Gezer: 200 Metre

•Fatma Damla Altın: Pentatlonda •Kadınlar 4 X 400 Metre (Esra Bayrak, F. Damla Altın, Muhsine Gezer, Edanur Akın)

•Fatma Damla Altın: 60 M Engelli

•Fatma Damla Altın: Yüksek Atlama

•Fatma Damla Altın: Uzun Atlama

•Oğuz Türker 3000 Metre

İstanbul'da Kazanan Beşiktaş Oldu
Bursaspor'da 3 İstifa
Bursaspor'da 3 İstifa
Anahtar Kelimeler:
KadınözelSporcuAvrupa şampiyonuSpor Haberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.