Hırsızdan Şaşırtan Cevap: İçim geçmiş

İstanbul Esenyurt'ta bir evin camının şüpheli şekilde kırık olduğunu fark eden emniyet güçleri evde arama yaptı. Yapılan aramada battaniyenin altında yakalanan hırsızlık şüphelisi polis ekiplerine “Isınmak için girdim, içim geçmiş” diye cevap verdi.

Fatma Nur Selçuk
Fatma Nur Selçuk
10 Mart 2021 Çarşamba 13:49
458 Okunma

İstanbul Esenyurt'ta devriye gezen polis ekipleri, bir evin camının kırık olduğunu farkedince eve hırsız girdiğinden şüphelendi.

Evin kapısını çalan ancak kimsenin açmaması üzerine daireye tırmanarak giren ekipler, eşyaların dağınık olduğunu görünce evde arama yapmaya başladı.

Battaniyenin Altında Yakalandı

Arama esnasında battaniyenin kıpırdadığını fark eden ekipler, saklanan şüpheliyi yakaladı.İfadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen şüphelinin, “Isınmak için eve girdim. Battaniye ile üzerimi örttüm. İçim geçmiş. Birilerinin eve girdiğini duyunca korktum. Saklandım” dediği öğrenildi.İşlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Son Güncelleme: 10.03.2021 14:26
Anahtar Kelimeler:
EsenyurtIstanbulHırsızBattaniyeYakalandıPolisEkipleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.