BİST
1557
ALTIN
419.808
DOLAR
7.5633
STERLİN
10.5201
EURO
9.0399
Meteoroloji'den
Son Dakika
Meteoroloji'den "fırtına ve buzlanma" uyarısı!
Mansur Yavaş'tan 100'ncü Yıl Kutlaması
Yavaş'tan 100'ncü Yıl Kutlaması
Flaş Haber
Kapat

Muğla’da Kadın Cinayeti

Muğla'da 23 yaşındaki kadın evinde tabancayla vurularak öldürüldü. Olaydan bir süre sonra gözaltına alınan cinayet zanlısı S.K ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Furkan Ertuğrul
Furkan Ertuğrul
13 Mart 2021 Cumartesi 11:57
80 Okunma

Muğla'nın Milas ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi Tanyeri Sokak'ta bir arkadaşıyla oturduğu öğrenilen Bensu Narlı,  evinin kapısına gelen S.K. tarafından göğsünden tabancayla vuruldu.

Silah sesini duyan vatandaşların ihbarıyla olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Bensu Narlı’nın hayatını kaybettiğini açıkladı. Narlı'nın cesedi savcı incelemesinin ardından morga kaldırıldı.

Milas Emniyet Müdürlüğü, MOBESE kameralarının görüntüleri ve gördü tanıklarının ifadeleri ışığında Bensu Narlı’yı öldürdüğü iddia edilen şüpheliyi kısa süre içinde yakaladı.

Son Güncelleme: 13.03.2021 12:04
Anahtar Kelimeler:
MuğlaMilasAydınlıkevler MahallesiTanyeri Sokak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.