Galatasaray'dan Sezon Öncesi 'Kritik' İstatistik

Yeni sezon öncesinde Romanya'nın Dinamo Bükreş takımıyla oynadığı ilk maçı 2-1 kazanan sarı-kırmızılılar, ikinci hazırlık karşılaşmasından da Kasımpaşa'yı 4-2'lik skorla mağlup etti. Sarı kırmızılı ekip şampiyonlar ligi elemesi öncesi kritik istatistiğiyle dikkat çekti.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
10 Temmuz 2021 Cumartesi 22:25
Galatasaray'dan Sezon Öncesi 'Kritik' İstatistik

Galatasaray sezon öncesi iki hazırlık maçında da hem attığı goller hem de girdiği pozisyon sayısıyla rakiplerine göz dağı verdi. Hazırlık maçlarındaki gol pozisyonu oranıyla geçtiğimiz sezonların istatistiğini şimdiden geride bıraktı. 

13 Temmuz Salı günü deplasmanda Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla karşı karşıya gelecek olan sarı kırmızılı ekip, elde ettiği istatisiklerle PSV maçı öncesi rakibine gözdağı verdi.

Şampiyonlar Liginde de Başarılı İstatistik

Şampiyonlar Ligi'ne 2. Ön Eleme turundan katılacak olan ve Hollan ekiplerinden PSV ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray, 1993-94 sezonundan bu yana katıldığı Şampiyonlar Ligi'nde elemelerde sadece 1 kez elendi.

21-28 Temmuz tarihlerinde PSV ile Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda karşılaşacak Galatasaray, tüm transfer planlarını Devler Ligi'ne katılmaya yönelik yapıyor. Sarı-kırmızılı takım, 1993-94 sezonundan beri katıldığı Şampiyonlar Ligi elemelerinde sadece 1 kez elendi, 9 defa gruplara kalmayı başardı.

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayKahraman HaberIstatistikSpor Haberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.