BİST
1379.47
ALTIN
502.58
DOLAR
8.6693
STERLİN
12.0041
EURO
10.2942

Galatasaray'dan Sürpriz Transfer Atağı

Galatasaray defans hattına takviye yapmak istiyor. Sarı kırmızılılar, İttifak Holding Konyaspor’un stoperi Abdülkerim Bardakçı’yı listesine aldı. Sol bek arayışlarını da sürdüren Galatasaray'da ibre Ludwig Augustinsson’a döndü.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
09 Temmuz 2021 Cuma 16:26

Galatasaray’da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Fatih Terim’in isteği doğrultusunda kadroya yerli oyuncu transferi yapmak istiyor.

Güçlü bir savunma rotasyonu isteyen Terim, İttifak Holding Konyasporlu Abdülkerim Bardakçı’nın transferini talep etti. Yönetimin yeşil beyazlı ekiple Abdülkerim’in transferi için ilk görüşmeyi de yaptığı öğrenildi.

Galatasaray’ın 2022 yılında sözleşmesi bitecek 26 yaşındaki futbolcu için 1 milyon euro önerdiği gelen haberler arasında. Tarafların bu transfer için önümüzdeki günlerde bir kez daha görüşecekleri kaydedildi.

Sol bek için ibre Ludwig Augustinsson’a döndü

Sol bek arayışlarını da sürdüren sarı kırmızılı ekipte ibre Ludwig Augustinsson’a döndü. Alex Moreno için Real Betis’in şu ana kadar Galatasaray’ın istediği rakamlara inmediği ifade edildi.

Augustinsson transferinde ise Werder Bremen ile pazarlıkların sürdüğü belirtildi. Galatasaray’ın sezon sonunda sözleşmesi bitecek Isveçli oyuncunun bonservisinde indirim istediği öğrenildi.

29 yaşındaki futbolcu, geçen sezon 23 lig maçında 4 asist yaptı Augustinsson, İsveç Milli Takımı'yla EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda da boy gösterdi.

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayKahraman HaberLudwig AugustinssonAbdülkerim Bardakçı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.