Galatasaray'dan Çarpıcı 'Antrenman' Kararı

Galatasaray, futbol takımının bu sezon yapacağı antrenmanlarda Galatasaray Lisesi veya Galatasaray Üniversitesi'nden bu yıl mezun olan ve koronavirüs aşısından en az 1 doz yaptıran genç taraftarların alınacağını açıkladı. İlk organizasyon 9 Temmuz Cuma günü yapılacak.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
08 Temmuz 2021 Perşembe 21:35

Galatasaray, antrenmanların taraftara açıldığını açıkladı. Twitter'dan yapılan açıklama şu şekilde:

"Yeni sezon hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde sürdüren Galatasaray Futbol Takımı, antrenmanlarını taraftarlarına açıyor.

Sezon boyunca sürecek organizasyonların ilkinde, Galatasaray Lisesi veya Galatasaray Üniversitesi’nden 2021 yılında mezuniyetini gerçekleştiren ve Kovid-19 salgını ile mücadele konusunda vazgeçilmezlerimizden olan en az bir doz aşısı tamamlanan 18 yaş üstü gençlerimiz, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde 9 Temmuz 2021 Cuma (yarın) saat 17.00’deki antrenmanda takımımızın misafiri olacak. 

Galatasaray Futbol Takımı, önümüzdeki dönemde en az bir veya iki doz aşısı tamamlanmış taraftarlarımızı Florya’daki antrenmanlarda ağırlamaya devam edecek."

Galatasaray'ı Yaşayan Adam: Turgay Şeren
Omar Elabdellaoui İdmanlara Döndü
Barış Alper Yılmaz, Galatasaray'la Anlaştı
Beşiktaş Ghezzal İçin Devrede
Anahtar Kelimeler:
GalatasarayKahraman HaberAntrenman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.