BİST
1430
ALTIN
522.350
DOLAR
8.5156
STERLİN
12.0496
EURO
10.4121
Bakan Koca: Hedef Eylül Ayında Normalleşmek
Son Dakika
Bakan Koca: Hedef Eylül Ayında...
THY'den Uçuşlarda Düzenleme
Son Dakika
THY'den Uçuşlarda Düzenleme
Son Dakika
Rusya, Türkiye'ye Uçuş Yasağını Uzattı
Flaş Haber
Bakan Koca: Hedef Eylül Ayında Normalleşmek
Kapat

Fenerbahçe'den Emre Belözoğlu Kararı!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, basın mensupları ile yaptığı toplantıda, Emre Belözoğlu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Koç, yeni sezonda Emre Belözoğlu ile devam etmeyeceklerini resmen açıkladı.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
01 Haziran 2021 Salı 16:40
523 Okunma

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Emre Belözoğlu'nun yeni sezonda sarı-lacivertli takımda teknik direktör olarak görev almayacağını açıkladı.

"Emre Belözoğlu'na müteşekkirim. Bizden önce de yaptığı hizmetler dahil olmak üzere yaptığı her şey için teşekkür ediyorum. Yöneticiyken tanıdım. Yönetici değilken de tanıdım. Başkanken harcadığımız mesaide çok daha yakından tanıma fırsatım oldu"

"10-15 sene sonra Emre Belözoğlu çok başarılı olacak. Ama bugün kredimiz yok. Bu riski alamayız. Emre için de haksızlık olacak"

Anahtar Kelimeler:
Emre BelözoğluKahraman HaberFenerbahçeTeknik DirektörAli Koç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.