BİST
1424
ALTIN
523.592
DOLAR
8.5288
STERLİN
12.0623
EURO
10.4235
Bakan Koca: Hedef Eylül Ayında Normalleşmek
Son Dakika
Bakan Koca: Hedef Eylül Ayında...
THY'den Uçuşlarda Düzenleme
Son Dakika
THY'den Uçuşlarda Düzenleme
Son Dakika
Rusya, Türkiye'ye Uçuş Yasağını Uzattı
Son Dakika
"Tarihi Forma" Gökyüzüyle Buluştu
Flaş Haber
Bakan Koca: Hedef Eylül Ayında Normalleşmek
Kapat

Mesafeli Şezlonglarda Sahil Keyfi

Antalya'da yeni normalleşme sürecinin ilk gününde aylar sonra kapılarını müşterilerine açan plaj işletmecileri, şezlonglar arasında 1,5 metre mesafe bırakarak hizmet verdi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
01 Haziran 2021 Salı 15:13
746 Okunma

Kentte yeni normalleşme sürecinin ilk gününde denize girmek isteyenler Konyaaltı sahilini tercih etti. Güneşli havanın keyfini çıkarmak isteyenler denize girdi. Bazıları plajdaki işletmelerde vakit geçirirken, bazıları da plaj şemsiyeleri ile kumların üzerinde güneşlenmeyi tercih etti.

İşletmeler, koronavirüs tedbirleri kapsamında plajdaki şezlonglar arasına 1.5 metre mesafe bırakarak müşterilerini ağırladı. İşletme çalışanları da denize girip, güneşlenenlere maske ve mesafe kurallarına uyulması yönünde uyarıda bulundu. İşletmelerin yanı sıra şemsiyelerini açıp, sahilde eğlenceli vakit geçirmek isteyenlerin plajda bazı bölümlerde yoğunluk oluşturduğu gözlendi.

İşletmecilerden Gonca Tamer, "Artık 1 Haziran, yasaklarımız normalleşme sürecinde hafifletildi. Sabırsızlıkla yaptığımız çalışmaların sonunda misafirlerimizi ağırlamak istiyoruz. Geçen yıl olduğu gibi bize belirtilen tedbirler çerçevesinde hazırlıklarımızı tamamladık. Şezlongların arasına mesafe bıraktık. Her şeyden önemlisi sosyal mesafe. Tedbirlerimizi aldık. Yeni normalleşme sürecinde bugün ilk günümüz, yarından itibaren daha yoğun şekilde yerli ve yabancı misafirlerimizin geleceğini umuyoruz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
AntalyaşezlongTatilKahraman HaberTurizm
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.